Snowboard bazar

Snowboard komplety

Zháňate snowboard komplet? Potom by ste nemali minúť našu ponuku snowboard kompletov. Pre túto sezónu sme naskladnili veľké množstvo vybavenia od značiek Raven snowboards, Gravity snowboards, Trans a pre tých najnáročnejších aj snowboardy značky Pathron, Flow, Arbor a Capita.
Prečo kúpiť snowboard komplet? Snowboard komplety u nás zakúpite za zaujímavú cenu predovšetkým v porovnaní s cenou jednotlivých komponentov. Snowboard komplety zostavujeme len z kvalitných komponentov sa snowboardy s celodreveným jadrom od špičky po pätu. V oblasti snowboardingu sa pohybujeme mnoho rokov a snowboard komplety zostavujeme tak, aby všetko bezproblémovo fungovalo. Prečo kupovať snowboard komplety práve u nás? Ako výhradný distribútori držíme veľký sklad, vďaka čomu vyberáte z toho, čo fyzicky máme, tým sa kráti doba dodania na minimum. Máme snowboard komplety za výhodné ceny. Radi vám s výberom snowboard kompletu poradíme a všetko si môžete vyskúšať v našom kamennom showroome.
Snowboard komplety Raven sú v posledných rokoch najpredávanejšie z našej ponuky snowboard kompletov. Značka Raven je obľúbená predovšetkým pre super kvalitu snowboardov a skvelý dizajn. Za rovnakú cenu momentálne nekúpite lepšiu kvalitu snowboardu. Snowboardy Raven možno tiež veľmi dobre kombinovať s viazaním a topánkami Raven a vytvárať tak veľmi zladené sety. Preto aj tento rok nájdete snowboard komplety Raven v našej ponuke.
Snowboard komplety Gravity sú tiež veľmi obľúbené. Česká značka Gravity je známa predovšetkým kvalitou za dobrú cenu a ľúbivým dizajnom. Snowboard, viazanie a topánky idú zvyčajne vyladiť do nádherných kombinácií, čo ocenia zejmána vystajlované riderky.

Ak váhate s výberom, zavolajte alebo navštívte náš showroom v Příbrami, radi vám poradíme. Snowboard komplety budeme postupne pridávať do nasledujúcej ponuky tak, ako ich budeme naskladňovať. Priebežne aktualizovanú ponuku podľa skladových zásob môžete sledovať tu: SNOWBOARD KOMPLETY

Snowboard komplety Gravity 2014/15

Snowboard komplety Gravity sú ako každým rokom v ponuke nášho snowboard shopu. Tento rok sme však naskladnili oveľa viac vybavenia práve od tejto obľúbenej českej značky. Snowboard komplety tak budete môcť zostaviť zo širokej ponuky Gravity. Pri kombinácii s ďalšími značkami, ktoré sa objaví v sekcii snowboard komplet potom budete mať stovky rôznych kombinácií a svoj ​​snowboard komplet budete môcť vyladiť presne podľa predstáv. Snowboard komplety Gravity kúpite za zaujímavú cenu predovšetkým v porovnaní s cenou jednotlivých komponentov. Snowboard komplet Gravity je výbornou voľbou pre začínajúcich jazdcov, ktorí si už chcú kúpiť kvalitné vybavenie, ktoré vydržia dlhšie než základné snowboard modely. Ak váhate s výberom, zavolajte alebo navštívte náš showroom v Příbrami, v ktorom môžete vidieť všetko vybavenie, ktoré ponúkame a prípadne rovno zakúpiť. Tiež vám radi poradíme pri výbere.

Snowboard komplety Raven 2014/15

Snowboard komplety Raven sú v posledných rokoch najpredávanejšie z našej ponuky snowboard kompletov. Značka Raven je obľúbená predovšetkým pre super kvalitu snowboardov a skvelý dizajn. Za rovnakú cenu momentálne nekúpite lepšiu kvalitu dosky. Snowboardy možno tiež veľmi dobre kombinovať s viazaním a topánkami Raven a vytvárať tak veľmi zladené sety. Preto aj tento rok nájdete snowboard komplety Raven v našej ponuke.

Pre tohtoročnú sezónu Raven vytvoril niekoľko nových modelov dosiek, viazanie aj topánok a tým doplnil existujúci modelový rad. Snowboard komplety Raven u nás kúpite za zaujímavú cenu predovšetkým v porovnaní s cenou jednotlivých komponentov. Snowboard komplet Raven je skvelou voľbou pre začínajúcich jazdcov, ktorí si už chcú kúpiť kvalitné vybavenie, ktoré vydržia. Rovnako tak si prídu na svoje skúsenejší jazdci, ktorí hľadajú celodrevený snowboard s ABS hranou. Mnoho snowboardov Raven obsahuje tiež karbónové výstuže, ktoré zlepšujú torznú tuhosť. Snowboard komplety Raven sú najlepšou voľbou v pomere kvalita / cena. Ak by ste radi snowboard komplet s nadštandardným snowboardom pre najnáročnejších, potom voľte do kompletu snowboard zn. Pathron. Priebežne aktualizovanú ponuku podľa skladových zásob môžete sledovať tu: Snowboard komplety