Snowboard bazar

Snowboard LTB EXTREME Edition 168 + Viazani BURTON Custom L 2010

Zobrazit všechny inzeráty odSnowboard bazar






chcel by som odovzdat spickovy snowboadrd - LTB Extreme Dream limited edition 168 cm W, (iba pár v serii, kazdy ma platnicku s vyrazeným číslom)

-viazanie BURTON Custom čierno strieborný velkost L,



-topanky FLOW Zone / Black velkost 10.



Cely komplet je veľmi málo jazdeny, ako novy, ma aj posezónne servis (sklznica, hrany). Je to perfektny freeridové set, doska s istotu drzi na akomkolvek povrchu vratane lade, nevibruje a je neuveritelne rychla.



Cena je 470 euro za komplet, novy stal 900 euro.V pripade zaujmem je mozne odovzdat veci aj osobitne. Board 300 eur, viazanie 90 eur a topánky 80



Charakteristika boardu LTB Extreme Dream limited edition (prevzaté z internetovej stránky výrobcu):



-Limitovaná séria freeride snowboardov s originálnym dizajnom vytvoreným akvarelom na plátno by Mirek Kaufman. Freeride snowboardy s kvalitnou sklznicou, aramid (kevlar)-carbonom a celodreveným jadrom, čo je kombinácia bežne ponúkaná konkurenciou za dvojnásobnú cenu ako je cena LTB Extreme.

-Triaxiálne sklo spolu s celodreveným jadrom a sidewall, ktoré zasahujú hlbšie dovnútra snowboardu než je obvyklé, tvorí robustné a napriek tomu pomerne ľahkú konštrukciu snowboardu.

Triaxiální sklo zvyšuje pevnosť snowboardu nielen v torzii, čo má celkom zásadný vplyv na správanie snowboardu pri jazde po hrane (schody okolností sa na snowboarde jazdí po hrane celkom bežne). Sintrovaná sklznica dobre drží vosk a je najviac odolná proti poškodeniu, ale predovšetkým ide rýchlo, obzvlášť jazdcom čo (sa) vie namazať.

-Freeride shape - Výrazne dlhšia špička ako pätka, mierne zúžená pätka, flex a inzerty sú posunuté o 5 cm dozadu. Toto nastavenie vyniká výbornými vlastnosťami na tvrdším povrchu, ale predovšetkým v hlbšom snehu. Užší pätka umožňuje bleskurýchle preklápanie z hrany na hranu a skvelú kontrolu vo väčších rýchlostiach. Celkovo je snowboard extrémne dobre ovládateľné a točivé.

na druhú stranu vďaka dostatočne dlhé päte, radiálnej sidecutu a kombinácii mäkšie dlhší nose a kratšie tvrdšie tail sú freeride snowboarde bez problémov použiteľná aj na jazdu na switch a teda aj na dôkladné otestovanie snowparkov, ktoré sa naskytnú cestou z kopca. Zúženie pätky sa prejavuje hlavne v prašane (pomer plochy predku oproti zadnej časti snowboardu zaistí pohodlnú jazdu bez zakláňanie aj naozaj hlboké vrstve snehu) ale pri jazde po hrane nie je príliš poznat.Flex je dosť posunutý dozadu.To pomerne výrazne zvyšuje kontrolu a stabilitu pri vyšších rýchlostiach. Relatívne malý radius sidecutu spolu s hladkými prechodmi do špičiek zaistí perfektnú točivosť snowboardu a zároveň precízne jazdné vlastnosti.




Cena: 13900 Kč
Kontakt:
Jaroslav Bohunický
-
email
nopic